Frytson Napisano Kwiecień 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2007 Mam Fedore 6 zainstalowałem sobie Beryla, lecz ten nie wyświetla mi pasków z przyciskami do minimalizacji zamykania powiekszenia okienka. Ktoś wie jak temu zaradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek23 Napisano Kwiecień 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2007 W beryl-manager wybierz menegera okien np Emeralda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytson Napisano Kwiecień 25, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2007 to nic nie daje...wszystkie efekty beryla sa poza tymi paskami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muniek1 Napisano Kwiecień 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2007 Może wybierz inny motyw w emeraldzie ( ppm na kryształ -> (_menadżer_ → menedżer) ORT motywów emerald ). Albo wybierz (_menadżer_ → menedżer) ORT okien metacity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Kwiecień 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2007 ewentualnie spróbuj ponownie wczytać menadzera motywów. Jest taka opcja jak klikniej prawym klawiszem myszy na "kryształ" u mnie to pomogło jak nie działało. Czesto tez miałem konflikt miedzy motywami w gnome a berylem jeżeli masz zainstalowany własny motyw w gnome). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Kwiecień 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2007 Czesc skorek ma te przyciski "ukryte". Moze akurat masz taka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Kwiecień 26, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2007 nie wyświetla mi pasków z przyciskami do minimalizacji wydaje mi się, że Frytson się sprecyzował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytson Napisano Kwiecień 26, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2007 nie działa nadal. w ogole te motywy emeralda niechca się wczytywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaTuo Napisano Sierpień 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2007 Dużo osób ma ten sam problem ja znalazłem dwa rozwiązania: 1.Spróbuj zainstalować program heliodor i używaj go w zamian za emerald (nie musisz od instalowywać Emerald) 2.jeżeli i to nie działa to edytuj plik xorg.conf (/etc/x11/xorg.conf) i wpisz po linijką DefaultDepth 24 te dwie opcjie zrestuj kompa i powinno działać. Option "AddARGBGLXVisuals" "true" Option "DisableGLXRootClipping" "true" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand-fly Napisano Sierpień 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2007 U mnie dziala dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi