mszkiller Napisano Kwiecień 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2007 Witam! Posiadam nieszczesny modem ZXDSL852 ver.2. (na kosciach STMicroelectronics) Zainstalowalem FC6 i po czym udalo mi sie skompilowac i uruchomic sterowniki unicorn (te z UbuNeo) Juz myslalem ze wszystko bedzie OK, do momentu.. ..kiedy modem probuje zsynchronizowac sie z linia.. System sie zawiesza na amen i do widzenia.. Spotkal sie ktos z was z tym problemem? Albo lepiej czy ktos zna moze sprawdzone rozwiazanie na uruchomienie tego modemu pod FC6? ..bo szczerze mowiac Google mi w tym problemie nie pomoglo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łowca_trawników Napisano Maj 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2007 Wiem że to niewnosi nic do tematu ale miałbym prośbe żebyście pokolei powiedzieli mi (nigdy nie miałem styczności z żadnym linuxem i nie mam o nich zielonego pojęcia) jak instalnąć neo w Red Hat 9. Też mam ZXDSLa 852 i są tam jakieś pliki Makefile czy coś i nie mam pojęcia co robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Maj 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2007 Posiadam nieszczesny modem ZXDSL852 ver.2. (na kosciach STMicroelectronics) Zainstalowalem FC6 i po czym udalo mi sie skompilowac i uruchomic sterowniki unicorn (te z UbuNeo) W ostatnim czasie źródła sterownika Unicorn stosowanego w UbuNeo zostały znacznie przebudowane pod kątem zgodności z najnowsza edycją Ubuntu. Upewnij się czy używasz najnowszych źródeł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi