DEMON Napisano Maj 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2007 witam mam o to taki sobie "problem " zostal mi ostatni rok na politechnice na informatyce i musze wybrac temat pracy inzynierskiej i tak sobie pomyslalem ze chcialbym cos zrobic na Linuksie jako ze uwazam ze jest to jedynie sluszny system operacyjny a pozatym lubie go ale nie mam pomyslu wlasnie na temat mojej pracy - moze szanowne grono podsusnelo by mi jakis ciekawy temacik - nie szukam tu pomocy w napisaniu bo sam mam to napisac a jedynie tematu lub przynajmniej naprowadzenia na jakis ciekawy temat - myslalem cos moze o shaperach (Priorytetowanie i dzielenie lacza pod Linuksem ale nie wiem co dokladnie moglbym zrobic z tym tematem moze ktos ma jakis pomysl z obojetnie jakiej dziedziny byle zwiazane i dalo sie to zrobic pod linuxem no moze procz programowania bede bardzo wdzieczny z jakiekolwiek wskazowki i pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Maj 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2007 Ja bym polecał coś bardziej na czasie. Mogę sie założyć, że temat który wybrałeś był wałkowany setki razy. Napisz coś o wirtualizacji, to jest teraz na czasie. Pod względem sprzętowym albo programowym. Jest pole do popisu. Ja bym się kierował w tą stronę. Pokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian z Butelki Napisano Maj 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 10, 2007 Zawsze możesz po prostu opisać podstawowe różnice między Linuksem i np Windowsem Vista lub XP, które przemawiają na jego korzyść. Jakie są różnice w zapisie danych, ochronie, wykorzystaniu sterowników, zasobów systemowych itd itp. Ja na inżynierkę robię temat Komputerowe nagrywanie i edycja wideo oraz dźwięku. Też bardzo wdzięczny temat, zwłaszcza że robię to na co dzień i nie muszę myśleć nad tym, co piszę. Tobie też polecam temat związany z codzienną pracą, jest łatwiej napisać, obronić itd. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi