mortimer2779 Napisano Maj 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2007 Witam wszystkich. Czy udało się komuś uruchomić obsługę MPlayera przy pomocy bluetooth'a (używając telefonu). Do Amaroka jest odpowiednia wtyczka. Szukam coś podobnego do Mplayera. Znalazłem kilka informcji, że można do tego celu wykorzytać program AnyRemote. Fajnie, ale nigdzie nie znalazłem "przepisu" na jego konfigurację. Jak zmapować przyciski w telefonie itd... Zatem zwracam się z pytaniem czy ktoś już przebrnął przez ten temat? Googlałem kilka godzin i żadnych jednoznacznych informacji (może jetem już poprostu zmeczony i nie mogę znaleźć ) Będę wdzięczny za wszelkie pomocne informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Maj 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2007 mi udało się tylko na windzie ale nie chodziło to suuper (nie zawsze chciało działać). Z tego co wiem, to do sterowania telefonem jako pilot musisz mieć np SE (sony ericssony). Jescze niedawno było tak że one miały tylko taką możliwość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi