byniu85 Napisano Maj 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2007 Witam! Nie mogłem znaleźć karty sieciowej pod PCMCIA do starego laptopa mojej dziewczyny, więc postanowiłem kupić kartę sieciową pod USB ZT6688. Czy może ktoś miał z tym styczność, bo ja nie za bardzo umiem sobie z tym poradzić. Chętnie zainstalowałbym to na fedorce. Niestety sterowniki,które dostałem z sieciówką są na jądro 2.4, a ja nie jestem na tyle zaawansowany w linuksie żeby sobie z tym poradzić. Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek23 Napisano Maj 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2007 A jak podłączysz to nie działa? Nie widzi jej w dmesg ? nie ma urządzenia eth0 pokazywanego przez ifconfig? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sloan Napisano Maj 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2007 Uruchom ją przez ndiswrapper i sterownik do windowsa. Powinno działać bez problemu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi