Dalrid Napisano Maj 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 21, 2007 Witam ! W pierwszych slowach pragne nadmienic, ze do napisania tego postu naklonil mnie google, poniewaz w swych przepastnych zasobach nie donalazl niczego co by moglo skierowac mnie na wlasciwa sciezke. Zatem do rzeczy. Mam system Fedora 6. Mam telefon SE 750i, który to ma w sobie modem GPRS. Mój cel to uruchomienie modemu, aby komunikacja ze swiatem stala sie prawda. Kroki, które zrobilem do tej pory to : W programie Kppp dla urzadzen /dev/usb i wszelkie inne które podal próbowalem zrobic test modemu, niestety wszystko zakonczylo sie fiaskiem. Poprosze o wskazówke, pomoc ewentualnie, jezeli ktos z Was znajdzie czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gho5t Napisano Maj 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2007 Witam serdecznie tu masz mały opisik co i jak :http://forum.pld-linux.org/viewtopic.php?t=2858 co prawda pod pld ale zasady podobne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi