Gość sabby7890 Napisano Maj 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 28, 2007 Witam, mam pewien problem:) Otóż Fedora BARDZO zwalnia, gdy jest podłączona i ma IP, lecz nie ma dostępu do internetu. Przykład? Mam w domu router (który został aktywowany przez mojego dostawcę internetowego), lecz co pewien czas net nie działa (wina dostawcy). Fedora ma IP pobrane z routera, nie może dostać się do internetu. W takiej sytuacji uruchamianie programów trwa BARDZO wolno (system uruchamia się 15 minut) i jedynym wyjściem jest fizyczne odłącznie kabla co nie jest specjalnie wygodnym rozwiązaniem:) Ten problem dotyczy tylko Fedory (miałem Gentoo, Ubuntu i SUSE i wszystko było ok). Nie chciałbym odchodzić od Fedorki, gdyż uważam ją za najlepszą dystrybucję na rynku, lecz ten problem jest naprawdę uciążliwy. Czy zna ktokolwiek jakieś rozwiązanie? Mój system: Fedora Core 6, Linux 2.6.20-1.2948.fc6, GNOME 2.16.3 Pozdrawiam, Tomasz Sałaciński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi