Berkof Napisano Wrzesień 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2004 Zainstalowałem fedorke2. Ponieważ mam płyte ASUS P4P800 musiałem postąpić według tego FAQ Tylko że dochodze do momentu uruchomienia linuksa (już po instalacji) w trybie linux rescue to nie mogę podmienić kernela. Bo nie da się przeglądać żadnych stron.. A próbowałem podmontować CD ale nie mogę.. Może mi ktoś pomóc :?: P.S. Druga sprawa to podczas restartu kompa, dysk mi się wyłącza i włącza ponownie po kilku sekundach.. Mój dysk to Caviar 120GB Coś jest nie tak? UPDATE: Posiedziałem do dziś do 3 rano ale zrobiłem. Kernrel-smp-2.6.8-1.521.i686 Problem z dyskiem też zniknął. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hector Napisano Wrzesień 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2004 UPDATE: Posiedziałem do dziś do 3 rano ale zrobiłem. Kernrel-smp-2.6.8-1.521.i686 Problem z dyskiem też zniknął. Działać to może i działa tylko dlaczego musiałeś zainstalować jądro dla systemów wieloprocesorowych.... To powiedzmy nie wygląda dobrze/poważnie ( to w stronę Fedory). pozdrowienia, Hector Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi