mkozak Napisano Czerwiec 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2007 Zainstalowałem kernel-header, kernel-devel, po tym yum-em kmod-nvidia, do tego polecenie nvidia-config-display enable, wylogowałem się i stery były, miałem akcelerację 3D i ponad 2000fps. Problem pojawił się przy ponownym urchomieniu, zaraz po załadowaniu grub-a i wybraniu systemu wyskakują napisy "brak dotępu (nvidia0) brak dotępu (nvidia1) brak dotępu (nvidia2)" i tak dalej. Dokładnie nie wiem co to, bo szybko znika i przed startem x-ów wyświetla że nie może się uruchomić z daną konfiguracją, po czym pyta czy przywrócić poprzednią. Wydaje mi się że to nie jest skomplikowane, ale wykracza poza moją wiedzę, więc będę wdzięczny za zainteresowanie! Już wiem że problemy robi SE_Linux, ale jak to naprawić?? Wyłącz SE_Linux - od razu poczujesz się lepiej. System -> administracja -> poziom bezpieczeństwa i zapora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzzard Napisano Czerwiec 26, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2007 Wyłącz SE_Linux - od razu poczujesz się lepiej. System -> administracja -> poziom bezpieczeństwa i zapora Wyłącz też firewalla - poczujesz się super.:] Czekajmy lepiej, aż w końcu naprawią ten żenujący błąd. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi