krzysiek82 Napisano Czerwiec 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2007 Witam Dzisiaj spotkało mnie cos co mnie zaniepokoiło otóż od pewnego czasu wyłączał mi sie firefox ale właczałem go ponownie i tak funkcjonowałem a teraz zainstalowałem sobie gFTP żeby zgrać coś z ftp i mi się sam wyłączył w pewnym momencie. Co z tym może być nie tak? Czy ktoś miał podobny problem? Z góry dzięki za informacje w tym temacie. Fedore 7 zainstalowalem 31 maja i ogólnie jestem bardzo zadowolony ale to wyłączanie programów samoczynne jest niedopuszczalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Czerwiec 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2007 odpal program z konsoli i zoabcz co wypluwa po wylaczeniu sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek82 Napisano Czerwiec 4, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2007 Wyskakuje błąd: Naruszenie ochrony pamięci Nie mam pojęcia co z tym zrobić, komputer ma 1GB RAM, partycja wymiany ma także 1GB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Czerwiec 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2007 gftp też mi się wyłącza co jakiś czas, więc to raczej 'normalne'. Mam jeszcze FC6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek82 Napisano Czerwiec 6, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2007 Dla mnie to nie jest raczej normalne, na fc 3 mi się nie wyłączało a ja tu musze mase małych plików (sklep www) przenieść na dysk a potem na inny serwer i troche mnie to zaczyna irytować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik Napisano Czerwiec 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2007 Dla mnie to nie jest raczej normalne, na fc 3 mi się nie wyłączało a ja tu musze mase małych plików (sklep www) przenieść na dysk a potem na inny serwer i troche mnie to zaczyna irytować. Proponuję scp zamiast ftp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi