smalec Napisano Czerwiec 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2007 Witam Wszystkich na forum Po przejściu na f7 przestały działać mi profile w thunderbirdzie, wpisałem w aktywatorze thunderbird -profilemanager Ale nic mieli mieli i nic... Wiec wklepałem to samo w terminalu dalej to samo, żadnej informacji nie wyświetla Macie jakieś pomysły? Dodam że bez żadnego parametru działa normalnie, ale potrzebuje 3 profili a tak uruchamia tylko jeden... Jak uruchamia się go bez parametru w terminalu to przy zamknięciu wyskakuje "Naruszenie ochrony pamięci" Kurcze martwi mnie to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Czerwiec 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2007 mam to samo nie dziala thunderbird -profilemanager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smalec Napisano Czerwiec 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2007 mam to samo nie dziala thunderbird -profilemanager No i co teraz mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Lipiec 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 6, 2007 nadal nie znalazlem rozwiazania tego, ktos uruchomil to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek23 Napisano Lipiec 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 7, 2007 nadal nie znalazlem rozwiazania tego, ktos uruchomil to? A może by tak na bugzille błąd zgłosić a nie czekać na boskie zmiłowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Lipiec 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 7, 2007 sprobujcie remi-ego Thunderbirda http://remi.collet.free.fr/index.php?2007/...nderbird-2004-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Lipiec 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2007 A może by tak na bugzille błąd zgłosić a nie czekać na boskie zmiłowanie? zzgłoszony jest od dłuższego czasu i w kolejnych wersjach nadal nie jest naprawione tzn od thunderbird-2.0.0.1-1.fc7 do thunderbird-2.0.0.4-1.fc7 ciąŋle to nie działa. Przy firefox profilemenager działa bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi