Skocz do zawartości

Nie Wykrywa Nagrywarki

srok@

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam FC6, podlaczylem nagrywarke DVD z nowego kompa i lipa, Fedora oczywiscie nie moze/chce/umie* jej wykryć :[

Chce nagrac obraz, nie widze wyboru predkosci jak tam zeby nagralo od razu dostaje info, ze nagrane.

* - niepotrzebne skreślić

PS. Myślalem, ze Fedora to fajne distro, jednak to najgorsze distro z jakim miałem do czynienia, nawet gorsze od Mandrake 10.1.

Witam,

Mam FC6, podlaczylem nagrywarke DVD z nowego kompa i lipa, Fedora oczywiscie nie moze/chce/umie* jej wykryć :[

Chce nagrac obraz, nie widze wyboru predkosci jak tam zeby nagralo od razu dostaje info, ze nagrane.

* - niepotrzebne skreślić

PS. Myślalem, ze Fedora to fajne distro, jednak to najgorsze distro z jakim miałem do czynienia, nawet gorsze od Mandrake 10.1.

Niepotrzebnie sie denerwujesz ;) Nie napisales jakiego programu uzywasz do wypalania - polecam K3B. Nie napisales czy to wewnetrzna czy zewnetrzna (USB) nagrywarka.

Wrrrrr

Czy inne systemu linuskowe od razu je wykrywały? Czy zrobiłeś aktuazlizację systemu? No i podaj jakieś szczegóły techniczne

Te informacje pomoga nam stwierdzić, czy system szwankuje czy to moze była jakimś cudem twoja wina....

No i witamy nowego uzytkownika Fedory w naszym gronie :>