Tobiasz Dziubiński Napisano Czerwiec 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2007 Witam, mam prblem z mplayerem.... nie mialem go zainstalowanego od poczatku, niedawno chcialem obejzec sobie film a w zwiazku z tym chcialem go otworzyc w mplayerze poniewaz najlepiej sie w nim orientuje. Zainstalowalem go polceniem yum install mplayer. Zainstalowalo sie, pozniej chcialem otworzyc go w aplikacje-->dzwiek i obraz Ale go tam nie znalazlem, gdy wpisuje w konsloli mplayer wyskakuja mi jakies skroty czy cos takiego... otwieram film dopiero po wpisaniu mplayer [sciezka do filmu i jego nazwa] Ale wyswietla sie tylkko okno z filmem nie wiem jak ustawic polskie napisy bez tabelki gdzie pisalo preferencje itp. Czy moglby mi ktos pomoc w rozwiazaniu tego problemu? Z gory dzienkuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Czerwiec 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2007 http://poradnik.fedora.pl/#filmy Czy tak trudno się wysilić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Czerwiec 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2007 yum install mplayer-gui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi