Daniello Napisano Czerwiec 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2007 Witam, kto jedzie pociągiem z Wrocławia do Krakowa na imprezę ? Ktoś się wybiera w nocy z piątku na sobotę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Czerwiec 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2007 /me jedzie w piatek o 10 rano. bede o 14.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Czerwiec 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2007 ja mam examin i nie pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Czerwiec 13, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2007 No szkoda, szkoda. Ktoś inny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasp Napisano Czerwiec 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2007 No szkoda, szkoda. Ktoś inny ? Ja jadę z Katowic i planuje jechać prawdopodobnie o 07:31 pośpiechem, a dokładniej tym który odjeżdża z Wrocławia o 04:33. Mam nadzieję że się spotkamy w pociągu. Jestem obecnie bez netu, ale jeśli możesz to daj mi znać na maila czy nim jedziesz. Jeśli jest ktoś z Katowic lub okolic to do zobaczenia w pociągu. Pozdrawiam Rasp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi