venom Napisano Czerwiec 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2007 Witam! Zainstalowałem sobie Fedore 7. Po dłuższej konfiguracji osiągnąłem prawie wszystko co chciałem... Zainstalowałem stery Nvidii bez żadnych problemów. Na deser zostawiłem sobie instalacje Beryla... i sie zaczęło. Wszystko przebiegało bez zarzutów do momentu restartu kompa. Po ponownym uruchomieniu nie była widoczna ramka okna...czyli standard(tak samo było w 6 i sie tym nie przejmowałem), tak mi się przynajmniej wydawało...myśle wczytam ponownie menegera okien i bedzie po sprawie(tak jak w poprzedniej wersji)... i tu "miła" niespodzianka-Beryl zawiesił kompa. Widoczna jest tylko tapeta, wszytko inne znika. To jeszcz złego bo bez Beryla można żyć...pojawił sie wtedy drugi problem: a mianowicie zwis systemu podczas zamykania systemu(te same objawy) jak i restartu. Nie mam pojęcia co się dzieje... Moja karta graficzna to FX5200. Stery di grafy zainstalowałem z Livny. Beryla za pomocą Yuma. Nie wiem jakie jeszcze informacje mogą się przydać do rozwiązania tego problemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reve Napisano Czerwiec 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2007 Witam Podobny problem miałem po zainstalowaniu sterowników 100.14.X Na szczęście powrót do sterowników 1.0.96XX rozwiązał sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom Napisano Czerwiec 19, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2007 Dzięki... rzeczywiście pomogło. Teraz wszystko działa, aż miło. //że też o tym nie pomyślałem wcześniej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi