shrek999 Napisano Czerwiec 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2007 Witam, odpaliem sobie glxgears po zainstalowaniu fglrx'a na radeonie x1400 mobility i ku mojemu zaskoczeniu mam tylko okoo 1500fpsw w glxgears a samo okienko glx gears ma 300x300 px mam matryce wsxga+ 1680x1050 a wyniki sa uzaleznione od wielkosci okienka glxgears... i teraz sie zastanawiam co mam tak mao tych pointow. Prosze jak ktos moze odpalnie u sibie glxgears'a i sprawdzcie ile px ma wewnetrzne okno koleczek to cale czarne. Bo jak patrze ze w 2 poscie w temacie instalacji kart ATI ktos ma prawie 3k fpsow na radeonie 9200 to cos mi tu nie halo...Mozecie mi to wyjasnic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Czerwiec 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2007 Na usenecie by tobie powiedzieli że glxgears to nie benchmark i nim nie powinno się sugerować. Najlepiej zainstaluj jakąś grę, która ma jakiś benchmark, np armagetron, jest chyba we freshrpms, i sprawdź ile tobie fpsów wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi