Skocz do zawartości

Nowe Polskie Forum Gnome

mikrobart

Rekomendowane odpowiedzi

A dla mnie irytujace jest stawianie takiego serwisu w domenie *.com.pl

Wiem, wiem, ze *.gnome.pl i *.gnomepl.org (najrozsadniejsze domeny) sa nieosiagalne, ale zdaje sie, ze sa wolne *.pl-gnome.org / *.pl-gnome.pl / *.gnomepl.pl / *.gnome-pl.pl / *.gnome-pl.org... nie sprawdzalem dokladnie wiec moglem sie gdzies rozpedzic, ale kazda z tych nazw jest IMHO lepsza (bo nie koniecznie ladniejsza) niz com - com to troche kpina z manifestu/about Gnome... prawie jak postawienie forum w ktorejs z domen *.microsoft.* lub *.windows.* ;)

Nie zebym krytykowal - bo to najlatwiejsze... to tylko taka refleksja a na forum pewnie kiedys zajrze :)

Pozdro

A dla mnie irytujace jest stawianie takiego serwisu w domenie *.com.pl

Wiem, wiem, ze *.gnome.pl i *.gnomepl.org (najrozsadniejsze domeny) sa nieosiagalne, ale zdaje sie, ze sa wolne *.pl-gnome.org / *.pl-gnome.pl / *.gnomepl.pl / *.gnome-pl.pl / *.gnome-pl.org... nie sprawdzalem dokladnie wiec moglem sie gdzies rozpedzic, ale kazda z tych nazw jest IMHO lepsza (bo nie koniecznie ladniejsza) niz com - com to troche kpina z manifestu/about Gnome... prawie jak postawienie forum w k ktorejs z domen *.microsoft.* lub *.windows.* ;)

Nie zebym krytykowal - bo to najlatwiejsze... to tylko taka refleksja a na forum pewnie kiedys zajrze :)

Pozdro

popatrz się jak wyglądają i jak się je wpisuje "pl-gnome.pl" "gnomepl.pl", "gnome-pl.pl", aktualna domena to był jeden z lepszych wyborów.

Ja nie wiem kto te forum prowadzi, ale jak już mody i co gorsze admini robią kompletną rozpierduchę w wątku, czytaj zaczynają pisać kompletnie nie na temat, to nie najlepiej świadczy o samym forum. Tak więc do prowadzących gnome.com.pl trzymajcie dyscyplinę bo stracicie co rozsądniejszych użytkowników, a i baza do absurdalnych rozmiarów wam się rozrośnie.