mikrobart Napisano Czerwiec 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2007 Witam, brakowało mi polskiego forum GNOME w Internecie, a więc narodził się pomysł żeby je stworzyć :roll: No i tak też się stało: www.gnome.yoyo.pl Zapraszamy wszystkich do rejestracji i aktywnego uczestnictwa w życiu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Czerwiec 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2007 yoyo.pl? Jak chcesz cos rozkrecac na powaznie to lepiej znajdz jakis platny hosting, oczywiscie nie z tych "ekonomicznych". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikrobart Napisano Czerwiec 18, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2007 Serwer został zmieniony na ovh.org, z yoyo.pl do nowego adresu zostało utworzone przekierowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apollo Napisano Czerwiec 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2007 Przy okazji wspomnę o nowo otwartym, polskim forum KDE : http://kde-polska.org/ W sumie niewiele tam na razie jest ale może z czasem się rozwinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piet Napisano Czerwiec 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2007 została wykupiona nowa domena gnome.com.pl, i generalnie jakoś to zaczyna poważniej ruszać [chociaż samo phpbb mnie przeraża] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Czerwiec 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2007 Mnie nie tylko phpBB przeraża, ale także to że ciągle przeprowadza się na nim jakieś zmiany. Chyba lepiej było trochę zaczekać ze startem niż ciągle zmieniać serwery, domeny i dokładać nowe hacki do silnika forum.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tex_ass Napisano Czerwiec 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2007 Obecnie forum działa już całkiem sympatycznie, aczkolwiek irytujące były te ciągłe zmiany adresu. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Czerwiec 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2007 A dla mnie irytujace jest stawianie takiego serwisu w domenie *.com.pl Wiem, wiem, ze *.gnome.pl i *.gnomepl.org (najrozsadniejsze domeny) sa nieosiagalne, ale zdaje sie, ze sa wolne *.pl-gnome.org / *.pl-gnome.pl / *.gnomepl.pl / *.gnome-pl.pl / *.gnome-pl.org... nie sprawdzalem dokladnie wiec moglem sie gdzies rozpedzic, ale kazda z tych nazw jest IMHO lepsza (bo nie koniecznie ladniejsza) niz com - com to troche kpina z manifestu/about Gnome... prawie jak postawienie forum w ktorejs z domen *.microsoft.* lub *.windows.* Nie zebym krytykowal - bo to najlatwiejsze... to tylko taka refleksja a na forum pewnie kiedys zajrze Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piet Napisano Czerwiec 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2007 A dla mnie irytujace jest stawianie takiego serwisu w domenie *.com.pl Wiem, wiem, ze *.gnome.pl i *.gnomepl.org (najrozsadniejsze domeny) sa nieosiagalne, ale zdaje sie, ze sa wolne *.pl-gnome.org / *.pl-gnome.pl / *.gnomepl.pl / *.gnome-pl.pl / *.gnome-pl.org... nie sprawdzalem dokladnie wiec moglem sie gdzies rozpedzic, ale kazda z tych nazw jest IMHO lepsza (bo nie koniecznie ladniejsza) niz com - com to troche kpina z manifestu/about Gnome... prawie jak postawienie forum w k ktorejs z domen *.microsoft.* lub *.windows.* Nie zebym krytykowal - bo to najlatwiejsze... to tylko taka refleksja a na forum pewnie kiedys zajrze Pozdro popatrz się jak wyglądają i jak się je wpisuje "pl-gnome.pl" "gnomepl.pl", "gnome-pl.pl", aktualna domena to był jeden z lepszych wyborów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikrobart Napisano Czerwiec 23, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2007 Dzięki Piet. To już koniec zmian adresów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Czerwiec 26, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2007 Ja nie wiem kto te forum prowadzi, ale jak już mody i co gorsze admini robią kompletną rozpierduchę w wątku, czytaj zaczynają pisać kompletnie nie na temat, to nie najlepiej świadczy o samym forum. Tak więc do prowadzących gnome.com.pl trzymajcie dyscyplinę bo stracicie co rozsądniejszych użytkowników, a i baza do absurdalnych rozmiarów wam się rozrośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi