Dr.Who Napisano Wrzesień 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2004 Mam karte tv i chcialbym sobie poogladac tv na fedorze ... zainstalowalem sterowniki bttv oraz xawtv ...ale ani xawtv ani moTV nie kca mi dzialac...zn sie programy sie odpalaja ale nie moge zadnej stacji nastawic Help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwafafiki Napisano Wrzesień 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2004 prawdopodobnie musisz ustawic typ tunera w modprobe.conf w dokumentacji bttv powinno sie cos znalezc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Wrzesień 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2004 prawdopodobnie musisz ustawic typ tunera w modprobe.conf w dokumentacji bttv powinno sie cos znalezc w modprobe.conf oprocz typu tunera, musi znalezc sie typ karty(takze do znalezienia w docu bttv). jesli dodatkowo korzystasz z radeona i sterownikow ATI (fglrx) to nie uzywaj xawTV, tylko np. tvtime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Wrzesień 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2004 Wiesz kiedy zadziałą Ci karta? Kiedy przeczytasz REGULAMIN Dlaczego? Bo powiedz mi jak mamy podać Ci recepte na chorobe (uraz) której nie znamy ... Podałbyś przynajmniej jaką masz karte ... itp. ===== Masz tu wskazówke do rozwiązania problemu: modprobe bttv card=37 tuner=5 pll=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekz Napisano Wrzesień 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2004 Polecam ten program do ogladania tv jestem z niego zadowolony Zapping instalowalem przez apt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi