alexiej Napisano Wrzesień 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2004 Mam Fedore Core 2: Ustawiłem sobie polskie znaki w konsoli, ale gdy tylko przechodze z X-ów do konsoli zamiast polskich znaków man krzaczki, i dopiero "setsysfont" zmienia mi je na właściwe. w pliku /etc/sysconfig/i18n mam: LANG="pl_PL" SYSFONT="lat2-16u" ponieważ standardowe ustawienia nie działały. Z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Wrzesień 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2004 Sproboj tego: LANG="pl_PL" SUPPORTED="en_GB.UTF-8:en_GB:en:en_US.UTF-8:en_US:en:pl_PL.UTF-8:pl_PL:pl" SYSFONT="lat2a-16" SYSFONYACM="latin2u" Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alexiej Napisano Wrzesień 23, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2004 niestety nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Październik 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2004 Hmm. Moze juz znasz rozwiazanie (ostatnio problem byl poruszany na forum znowu), ale sproboj jeszcze tego, co jest w tym poscie: http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...wtopic=1609&hl=. P.S. Nie zapomnij przeladowac X'ow jak zmienisz juz wpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi