Danthez Napisano Czerwiec 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2007 Witam, mam taki problem. Próbuje zainstalować na laptopie fedore 7 ale w ogóle nie wykrywa mi napędu z którego moge to zainstalować(chodzi mi o DVD-RW) Bootuje się ale przy dalszych krokach nie znajduje sterownika. Co może być powodem i co można zrobić ? (Fedora 6 wchodzi bez problemów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danka Napisano Październik 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2007 Mam laptopa Benq a51e bardzo podobny problem .Instalowałem kiedys Fedore 4 ale tam były problemy z dyskiem SATA wiec odpusciłem sobie .Teraz zabrałem sie za Fedore 7 i co z dyskiem jak mi sie wydaje problemu nie ma ,wykrywa dysk SATA ale sa znowu problemy z CD/DVD krotko po starcie pyta o jezyk, klawiature a pozniej o to z czego ma zainstalowac CD, dysk ,FTP, HTTP wybieram CD/DVD i koniec wypisuje ze nie widzi instalki powoli zaczynam miec dosyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[hUbi] Napisano Październik 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2007 https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=242956 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachmen Napisano Październik 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2007 Witam, mam taki problem. Próbuje zainstalować na laptopie fedore 7 ale w ogóle nie wykrywa mi napędu z którego moge to zainstalować(chodzi mi o DVD-RW) Bootuje się ale przy dalszych krokach nie znajduje sterownika. Co może być powodem i co można zrobić ? (Fedora 6 wchodzi bez problemów) Mialem to samo. Ja dalem sobie spokoj, i zainstalowalem Fedore 8 test3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi