PZSmok Napisano Wrzesień 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2004 WItam!! Z kilku powodów postanowiłem poprzesuwać partcje poprzez wykasowanie, założenie nowych, co wiązało z utratą danych. Dlatego dane z katalogu home przeniosłem na partycje fat32. straciłem przez to informacje o właścicielu i przywilejach itd. po ponownej instalacji fedory instalacji mozilli mail skopiwałem dena z fat32 na homa. ręcznie poustawiałem prawa. Wszystko by grało cacy ale . .. przy próbie odczytu poczty, klient pyta o hasło odczytuje pocztę ale nie udostępnia mi jej tzn. nie wyświetla. wszystkie profile po kopiowaniu się pojawiły normalnie ale ja poczty nie widzę. wywaliłbym profile i poustawiałbym wszystko jeszcze raz ale dostałem trochę poczty i raczej wolałbym ją przeczytać przed skasowaniem. może macie jakieś pomysły co jeszcze mógłbym zrobić pozrooofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Wrzesień 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2004 robilem tak pare razy i nie mialem z tym problemu: -kopiuje caly katalog z katalogu domowego o nazwie .mozilla/default w inne miejsce, -instlauje mozille -uruchamiam mozille w katalogu domowym powstaje nowy katalog .mozilla/default/itujakiescyferki wchodze do katalogu ktory wczesniej sobie wgralem i kopiuje pliki do tego katalogu czyli z user/kopia/default/cyferki_rozne/ do user/.mozila/default/inne_cyferki/ uruchamiam mozille i wszystko dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi