kurzawa Napisano Lipiec 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2007 A więc wczoraj postanowiłem uruchomić GTA San Andreas na mojej fedorze core 6 przez cedege. Gra się ładnie odpaliła ale niestety kiedy próbowałem grać gra się strasznie cięła i na ulicy czasami zamiast ludzi pojawiają się białe plamy. Jak można na to poradzic? Jakich ustawień użyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petherson Napisano Lipiec 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2007 Na karcie video - w ustawieniach cedegi, coś tam trzeba było zmienić, jakieś 2 opcje z takim "radio menu" niestety nie pamiętam jak to się nazwyało - bo robił to brat. Ale opcje wzajemnie się wykluczały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurzawa Napisano Wrzesień 10, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2007 Na karcie video - w ustawieniach cedegi, coś tam trzeba było zmienić, jakieś 2 opcje z takim "radio menu" niestety nie pamiętam jak to się nazwyało - bo robił to brat. Ale opcje wzajemnie się wykluczały. A wie ktoś jakie to są dokładnie opcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi