slackmaster Napisano Lipiec 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2007 siemka moj problem jest nastepujacy przy instalacja z plyty DVD staje mi w momencie wyboru nosnika instalacji (_niema_ → nie ma) ORT do wyboru napedu DVD jest tlyko lokalny cd po jego wyborze wyskakuje okienko ze plyta nie zawiera pakietów instalacyjnych fedory ???? W czym moze byc problem ze nie wykrywa mi plytki DVD i napedu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Lipiec 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2007 W czym moze byc problem ze nie wykrywa mi plytki DVD i napedu?? Prawdopodobnie w tym -> https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=242956 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario81 Napisano Lipiec 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2007 po ciężkich bojach z płytą główną w końcu zacząłem instalację fc7 i zonk czy może ktoś już wie jak problem opisany powyżej rozwiązać, albo za jakie distro się zabrać?? z góry dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi