sorek Napisano Sierpień 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2007 Po paru próbach udało mi się zainstalować i... szczerze mówiąc żałuję... Poza tym, że ma ciekawy efekt odbicia kostki oraz kilka zbędnych bajerów, brak mi tu rzeczy które w Berylu (starym i dobrym) były. Mędzy innymi nigdzie nie znalazłem efektów 3D okien po przesuwaniu kostki oraz (co najgorsze) usunięcia tych okropnych przykrywek! Nie wiem jak dla was ale dla mnie jest to okropne niedopatrzenie. A, moge jeszcze powiedzieć że wydajność była trochę większa. Szkoda że Beryl nie jest już rozwijany bo tak naprawdę on był i jest dla mnie najlepszy. Może jeszcze Compiz-Fusion się jakoś zrehabilituje ale jakoś wątpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morff Napisano Sierpień 8, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2007 Po paru próbach udało mi się zainstalować i... To moze napisz jak ci sie to udało .. bo mam ten sam błąd ... i nadal jakos nie widze postów które pomogły by mi zainstalować xgl/aixgl .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi