dr.no Napisano Wrzesień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2004 Mam taki problem ... jestem nowym uzytkownikiem Fedory i ogolnie (_linuxa_ → Linuksa) ORT ... fedora core 2 zainstalowalem jakis tydzien temu juz zaczynam rozumiec na czym to polega ;p wczoraj zainstalowalem APT i graficzna nakladne na niego (Synaptic), wczoraj chodzilo OK jednak dzisiaj kiedy proboje wpisac w konsolu synaptic lub apt-cache search <costam> otrzymuje komunikat "naruszenie ochrony pamieci", mogl by ktos mnie uswiadomic co znaczy ow komunikat i jak sie go pozbyc aby APT dzialalo normalnie ? z gory dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr.Who Napisano Wrzesień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2004 Mam ten sam problem ... help plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Wrzesień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2004 http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...hrony+pami%EAci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi