MacPhisto Napisano Wrzesień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2004 Witam! Posiadam klawiature z tak zwanymi bajerami tylu scrolery, przyciski multimedialne i inne takie tam! Klawiatura powstala jak sie wszyscy domyslacie z mysla o windzie, no ale tak sie zastanawiam czy jest mozliwe jakas konwercja na (_linuxa_ → Linuksa) ORT? da sie jakos to dostosowac? Szukalem juz w internecie jakis info o tym ale nic nie znalazlem Pozdrawiam Maciek [MacPhisto] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Wrzesień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2004 nawet da sie obslugiwac xmms ta klawaitura... Ja mam microsoftu.. i zainstalowałem chyba ( nie pameitam a teraz mam winde ) zaisntaluj program acme i xmms-acme i powinno chodzic ( skonfiguruj to po instalacji ) w powinno ci sie w trayu ( tak to sie nazywa ?? -w win ale w lin ??) ikonka na pasku powinna Ci sie wyswietalac, sugnalizujac ze jest acme i tam ustawiacsz przyciski - apropo xmms tez ustaw w pluginach gdzies tam jest sa chyba jescze inne programiki do obslugi dodatkowych przyciskow na klawiaturze... ale mi acme chodzil... proponuje apt-cache search keyboard pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacPhisto Napisano Wrzesień 25, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2004 Hmm... a moze jakis link podasz? bo ja nie moge nic znalezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Wrzesień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2004 do apta ?? http://freshrpms.net znalzlem cos takiego: http://newbie.linux.pl/?id=article&kategor...oria=3&show=243 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacPhisto Napisano Wrzesień 27, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 27, 2004 A czy sa jakies programy ktore umozliwiaja ogolnie serownie klawiatura w systemie a nie tylko w xmms??? Pozdraiwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Wrzesień 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 27, 2004 acme ?? nie dziala ?? mi tam po nacinieciu guziczka mail otwieral sie thunderbird, a po nacinieciu web otwierala sie mozilla.. wystko bylo w porzadku Jaka masz klawiaturke ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacPhisto Napisano Październik 1, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2004 mam klawiaturke Tracer Net-track MCK-8500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Październik 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2004 hmmm.... http://www.google.com/search?q=Tracer+Net-...:en-US:official http://www.google.com/search?hl=pl&ie=UTF-...btnG=Szukaj&lr= hmmm.. oto oferta Tracer.pl Klawiatury 6775 Keypad TRACER TRK-4PAD USB Graphite 6196 Klawiatura TRACER Alfa TRK-4ASB Black 4537 Klawiatura TRACER Compact TRK-4BCA PS2 6203 Klawiatura TRACER Compact TRK-4BCA USB 4954 Klawiatura TRACER Compact TRK-4BCA Black 4955 Klawiatura TRACER Compact TRK-4BCA Gray 4541 Klawiatura TRACER Ergo TRK-4ERA 4538 Klawiatura TRACER M-MediaCompact TRK-21MTS 5623 Klawiatura TRACER Maybach SL TRK-30MSL 5624 Klawiatura TRACER Maybach XP/LS TRK-30MXL Bezprzew 6748 Klawiatura TRACER Maybach XP/ZX TRK-30MXL Bezprzew 6750 Klawiatura TRACER Nautilus LS TRK-20MXP Bezprzew 6763 Klawiatura TRACER Nemo TRK-16NIM Black 6764 Klawiatura TRACER Nemo TRK-16NIM Silver 6956 Klawiatura TRACER Prism TRK-BCL Black 6428 Klawiatura TRACER Prism TRK-BCL Ivory 6771 Klawiatura TRACER Prism TRK-BCL Ivory USB 6441 Klawiatura TRACER Prism TRK-BCL Silver/Black 6197 Klawiatura TRACER Proxima TRK-22MTB 4536 Klawiatura TRACER Slim TRK-4SLA 6427 Klawiatura TRACER UltraMedia TRK-17MTB Silver 5920 Klawiatura TRACER UltraSoft TRK-18MUS Dual Cap 5917 Klawiatura TRACER UltraTouch TRK-18MUT Dual Cap 6198 Klawiatura TRACER Viper TRK-22SRO Bezprzew. 5621 Klawiatura TRACER Web Cruiser TRK-26MDR Ivory i cos nie widze net-tracka tracer zrobil Ci jeden jedyny okaz tez bym tak chcial.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacPhisto Napisano Październik 1, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2004 no napisalem to co jest na spodzie klawiatury slowo w slowo Powaznie Kurcze nie wiedzialem ze mam wyjatkowa unikatową klawiature )) Ale czad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wreck Napisano Październik 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2004 Po przeczytaniu tematu ściągnąłem acme. Mam klawiature logitech'a Y-RK49 Działa -uruchamia poczte , WWW, reguluje glosnosc itp Jest Cool. Nie wiem jeszcze jak się podpina konkretny (dowolny) program do konkretnego przycisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Październik 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2004 no napisalem to co jest na spodzie klawiatury slowo w slowo Powaznie Kurcze nie wiedzialem ze mam wyjatkowa unikatową klawiature )) Ale czad hehe... nie wiem jaka jest na to rada... ja sciagnalem acme przez przypadek bo szukalem pluginow do xmms, i zaczalem sie w to wglebiac... moze sprawdz inny soft... moze ktos jescze dalaczy sie do dyskusji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacPhisto Napisano Październik 2, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2004 A tak na marginecie to jak zminimalizuje do pasa xmms-a to kurcze playlista zostaje co zrobic zeby "byla polaczona " z xmms i sie chowala razem z nim! skad wziasc plugin do dokowania w "trayu" xmms-a ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi