Lukasz69 Napisano Sierpień 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 5, 2007 Witam! Mozliwe ze temat nie na ten dzial wiec jakby co to przepraszam ale sprawa wyglada tak: Mam Kadu i zaobserwowalem niefajna sprawe. Rozmawiam z przyjaciolka i wiadomosci odemnie do niej przychodza prawie natychmiast, natomiast od niej przychodza z kilku minutowym opoznieniem. Zazwyczaj tak sie dzieje ok godziny 23.30 i pozniej. Myslalem ze to wina Kadu wiec dzis przelaczylem sie na Win i w sumie bylo podobnie - wiadomosc dotarla po ok 5 minutach. Mam neostrade 512 podlaczona do routera ale tam nie mam nic co by moglo blokowac gg. Nie wiem co robic. W google szukalem i jedynie na tej stronie jest opisane to samo co mnie boli: Link do opisu problemu Moze ktos z Was mial podobny problem i sobie poradzil? Irytuje mnie juz taka rozmowa przez gg gdy niemozliwa jest ciagla konwersacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muniek1 Napisano Sierpień 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2007 Strzelam, może wina leży po stronie koleżanki niech sprawdzi czy do innych znajomych też tak ma. Nigdy nie korzystałem z proxy i gg ale możliwe że wina leży u niej bo serwer proxy jest jakiś wolny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz69 Napisano Sierpień 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2007 Strzelam, może wina leży po stronie koleżanki niech sprawdzi czy do innych znajomych też tak ma. Nigdy nie korzystałem z proxy i gg ale możliwe że wina leży u niej bo serwer proxy jest jakiś wolny. Kolezanka twierdzi ze do innych osob wszystko elegancko dochodzi. Proxy raczej nie ma. Pisalem na tech gg i odpisali ze tak sie dzieje gdy internet jest dzielony lub/i wlaczone jest p2p. Internet jest dzielony ale chyba to nie tego wina bo przed 23.30 wszystko elegancko smiga. Po 23.30 zaczynaja sie problemy z opoznionymi/niedochodzacymi wiadomosciami od niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Sierpień 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2007 hehe, niech popyta znajomych co tam ściagają po nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Sierpień 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2007 gg jest do pupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Sierpień 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 10, 2007 gg jest do pupy nom popieram, zacznij uzywac jabbera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Sierpień 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 10, 2007 matlas, łatwo powiedziane, jak masz 100% znajomych uzywających gg... moim zdaniem bez sensu instalować jabbera, tylko po to, żeby korzystać tylko z transportów na gg jabber jako standard jest na maksa spoko i dobrze byłoby, gdyby gg chodziło na tym protokole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi