macmus Napisano Sierpień 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2007 otóż mam lapka z karta ATI HD8600 i kompletnie nie wiem od czego zacząć instalcje sterowników. Zależy mi żeby uruchomić na FC7 compiz'a z repozytorium. Czy jak zainstaluje stery tak jak w jednym z podiweszonych tematów to moge liczyć na to że compiz ruszy ??? Z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Sierpień 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 13, 2007 skorzystaj z otwartych sterownikow radeon wtedy ci compiz na 99% ruszy! A na sterach zamknietych dziala tylko w trybie XGL niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmus Napisano Sierpień 13, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 13, 2007 skorzystaj z otwartych sterownikow radeon wtedy ci compiz na 99% ruszy! A na sterach zamknietych dziala tylko w trybie XGL niestety. a je instlaować tak jak jest pod linkiem http://faq.fedora.pl/#radeon czy jakoś inaczej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi