tomek Napisano Wrzesień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2004 Witam, chciałem zapytać się czy programy P2P do ściągania Torrentów są bezpieczne , pytam ponieważ ja mam Azureusa i tam gdzieś się dokopałem, że wysłano z mojego komputera 800kB i dlatego zrodziło się moje podejżenie, że może ci ludzie z drugiej strony od których pobieram pliki też mają dostęp do mojego komputera. Czy wiecie coś na ten temat? Bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam - Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwafafiki Napisano Wrzesień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2004 kolega pewnie chcialby tylko sciagac a nie wysylac taaak? no nieladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Wrzesień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2004 Jak to mówią, komputer jest naprawdę bezpieczny dopiero wtedy, jak odłączysz go od sieci, wyjmiesz wtyczkę z gniazdka i siądziesz przy nim ze strzelbą. Jak pootwierasz jakieś porty, to oczywiście przestaje już być taki bezpieczny. Ale ja używam bittorrenta (właśnie azureusa zresztą) i nigdy nic się nie stało. Polecam. (Choć osobiście wolę huby) A to że od ciebie ściągają, gdy i ty od kogoś ściągasz, to juz tak musi być. Nikt nie lubi leecherów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi