Grześ Napisano Sierpień 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 27, 2007 Trafiłem na taki oto problemik w FC-7: W okienku właściwości tekstu nie można zmienić ustawień fontów. Przy próbie zmiany jakiegoś parametru, zmienia on wartość na jakąś dziwną (np. wielkość czcionki = 0.5) i nie daje się zmienić. Na innym kompie problem jest ten sam. Próbowałem instalacji ze źródeł wersji 1.3.3.9 i 1.2. Nic nie pomogło. Oznaczać to może, że problem jest po stronie Fedory. Ale gdzie :?: Mile widziana pomoc Usunąłem sąsiedni temat, następnym razem uważaj /Karlik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyryl Napisano Sierpień 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 27, 2007 ten proble występuje nie tylko w fedoce ale i w ubuntu ja to obchodzę w taki sposób że wpisuję sam rozmiar potem klikam naprzykład na rodzaj czcionki lub rodzaj stylu (jeśli nie masz stylów to naciskan na bez stylu i wybieram wtedy czcionka mi się zmienia na taką jaką chcę Nie wiem czemu ta aplkacja tak teraz działa pod linuxem ja te z pod winem używam tej samej wersji i działa dobrze szkoda że lepiej działa pod Xp niż pod linuxem może w następnej wersji to naprawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grześ Napisano Sierpień 28, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2007 No to przynajmniej wiem, że to nie jest wina mojej instalacji. Chciałbym jeszcze wiedzieć, czy pracujesz pod KDE czy GNOMEM. Tak mi zaświtało czy przypadkiem nie tutaj leży problem. Ja mam KDE i nie mam chęci instalować Gnoma tylko do sprawdzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyryl Napisano Wrzesień 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2007 Też używam Kde i nie wiem jak to dzała pod gnome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi