andriusza1 Napisano Wrzesień 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 27, 2004 Witam mam male pytanko gdzie trzeba zaznaczyc w Gnome zeby mi nie pokazywalo zamontowanych dyskow twardych bo mam ich za duzo na putpicie i troche mnie one denerwuja, w kde wiedzialem jak to sie robi ale nie uzywam kde w fedorze bo jak wylaczam gdm to nie moge rozpakowac rpmow tylko moge to robic w konsoli.Moze mi ktos pomoc? Z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamus Napisano Październik 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2004 nie wystarczy usunąć skrótów z pulpitu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Październik 7, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2004 to nie sa skroty tylko zamontowane uzadzenia w KDE masz opcje w putpicie zeby ich nie pokazywalo a w Gnome nie moge takiego czegos znalezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi