P-A-B-L-O Napisano Wrzesień 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2007 Witam, Chcę sobie zainstalować programy, które pomogą mi skonfigurować fluxboxa. Zainstalowałem już Fluxconf. Kiedy instaluje yum-em Fluxkeys i Fluxmenu pokazuje mi się komunikat "Nothing to do". W czym może być problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Wrzesień 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2007 w tym że nia ma pakietów fluxkeys ito. te programy podchodzą w skład fluxconf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P-A-B-L-O Napisano Wrzesień 2, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2007 OK dzięki za info. Ale jak mam uruchomić pozostałe dwa okna konfiguracyjne jak na screenach: http://endel.ovh.org/?page_id=31#narzedzia No bo to pierwsze startowe mam, ale np. jak odpalić to od konfiguracji menu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fedorian Napisano Wrzesień 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2007 Zacznij w konsoli wpisywać "flux..." i naciśnij dwukrotnie TAB. Powinna wyskoczyć lista programów zaczynających się od tej frazy, może znajdziesz tam coś co Cię zainteresuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi