zielony00 Napisano Wrzesień 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2007 Witam wszystkich. Jestem w materii komputerów i Linuksa zielony więc wybaczcie jak strzelę zonka. Kupiłem niedawno laptopa Hp Compaq 6720s z zainstalowaną Vistą. I tu pojawia się problem chcem ja odinstalować i zainstalować Fedorę i nie mogę. Instalator nie widzi dysków i napędów. Znalazłem w internecie opis że można wykorzystać xp do usunięcia ale to nie pomogło. Instalator xp tez nie widzi dysku. Próbowałem też programu qt parted ten sam efekt. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Wrzesień 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2007 Mam 6710b i nie miałem problemów, znaczy miałem bo musiałem z LiveCD instalować i w biosie zmienić jedną opcję ale jak widzisz wszystko zakończyło się sukcesem. PS: jak tam Vista muli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielony00 Napisano Wrzesień 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2007 Jaką opcję zmieniałeś? Próbowałem z live cd też nie widzi dysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Wrzesień 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2007 SATA native.... Disable Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielony00 Napisano Wrzesień 8, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2007 Wielki dzięki Fedora już śmiga na moim laptopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi