Cyryl Napisano Wrzesień 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2007 Witam mam problem z protokołem mms w xine i innych programach nie mogę otworzyć kilku fimów cz stacji w firefoxie inne protokoły mi otwiera lecz mms//: nie proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Wrzesień 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2007 Na forum było o tym zilion razy. Byłbyś uprzejmy uzyć wyszukiwarki? Brakuje ci kodeków. DVD pewnie też ci nie czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyryl Napisano Wrzesień 8, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2007 DVD mi chodz wszystko mam i win 32c i wszystkie lib-y do xine ale i tak mi nie chodzi protokół mms a na frum ciężko coś znaleść wpisuje mms i nic nie znajduje Pomóż skoo tyle tego jest 1 link Plisssss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Wrzesień 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2007 http://www.google.com/search?client=opera&...-8&oe=utf-8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyryl Napisano Wrzesień 8, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2007 Żadne z tych opisów m nie pomaga czytałem je wczesniej Być może jest jakiś problem z Xine-plugin to on jest raczej za to odpowiedzialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Wrzesień 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2007 Podaj wpisywane polecenie i spróbuj pod mplayerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Wrzesień 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2007 Spróbuj pod amarokiem: yum install amarok amarok-extras-nonfree Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyryl Napisano Wrzesień 20, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2007 Dźwięk mi idzie ale nie ma obrazu a mi na obrazie zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi