slawekebi Napisano Wrzesień 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mój problem polega na połączeniu z internetem.. otóż po zainstalowaniu Fedory7.i386 i wpisaniu adresuIP,maski podsieci,bramy domyślnej,pierwszego DNS, przeglądarka wyszuka(poprawnie) jakąś frazę w wyszukiwarce google lecz dalej ani rusz-nie może się połączyć. Próbowałem zainstalować stery do GeForce6100 poleceniem: [root@slawekebi slawekebi]# yum install kmod-nvidia Loading "installonlyn" plugin Setting up Install Process Parsing package install arguments Could not retrieve mirrorlist http://mirrors.fedoraproject.org/mirrorlist?repo=fedora-7&arch=i386 error was [Errno 4] IOError: <urlopen error (104, 'Po\xc5\x82\xc4\x85czenie zerwane przez drug\xc4\x85 stron\xc4\x99')> Error: Cannot open/read repomd.xml file for repository: fedora a efekt widać Dodam, że mam zintegrowaną karte sieciową: NVIDIA nForce Networking Controller na płycie głównej Gigabyte GA-M55PLUS-S3G proszę o pomoc, Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi