buster Napisano Wrzesień 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 13, 2007 Witam. Pytanko takie. Co zrobić, aby zainstalowało się drugie jądro, obsługujące dwa procki? Kiedyś FC3 tak mi się ładnie zainstalował, że miałem dwa kernele, jeden zwykły, a drugi smp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Wrzesień 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 13, 2007 ... Kiedyś FC3 tak mi się ładnie zainstalował, że miałem dwa kernele, jeden zwykły, a drugi smp. A teraz tak juz nie ma Podstawowa wersja kernela obsluguje jeden procesor (rdzen) lub wiele procesorow (rdzeni) (dawne smp) w zaleznosci od tego co jest dostepne w Twojej maszynce... czyli teraz zwykly kernel to dawny zwykly + smp, takie 2-w-1 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buster Napisano Wrzesień 14, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2007 A teraz tak juz nie ma Podstawowa wersja kernela obsluguje jeden procesor (rdzen) lub wiele procesorow (rdzeni) (dawne smp) w zaleznosci od tego co jest dostepne w Twojej maszynce... czyli teraz zwykly kernel to dawny zwykly + smp, takie 2-w-1 Pozdro Ahaaaa. Vidal Sasoon Wash & Go. :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi