blaszki Napisano Wrzesień 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2007 Witam, Irytuje mnie to okrutnie jak nie działa przechodzenie pomiędzy pulpitami. Problem zawsze pojawia się jak zamknę jakieś okienko (np. terminal) przez alt+F4, wówczas aby przejść na inny pulpit muszę kliknąć gdziekolwiek na pulpicie aby działało alt+ctr+strzałka w lewo lub prawo. Dodam tylko, że w XFCE taki problem się nie pojawia. Z każda sugestię jak usunąć tą niedogodność z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Wrzesień 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2007 Sprawdziłem i problem u mnie nie występuje. Aktualizaowałes system ostatnio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaszki Napisano Wrzesień 14, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2007 Aktualizacja oczywiście zrobiona. Na pulpicie lata jeszcze conky i jak go wyłączyłem to problem zniknął. Jak zlokalizuje co to za opcja w conkym dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Wrzesień 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2007 Jak bedziesz miał okazję poszukac i znajdziesz, to odezwij się, bo można to zgłosić do Bugzilli jako minor bug. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Wrzesień 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2007 pewnie masz w conky jakis skrot do tego ustawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaszki Napisano Wrzesień 17, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2007 Co do konfiguracji conky to jest standardowa (yum install conky i nic po za tym). Plik konfiguracyjny to http://conky.sourceforge.net/conkyrc-drphibes . Z tym skrótem to nie jestem pewien bo gdyby tak było to pewnie w Xfce tez by się tak robiło. Jeśli ktoś mógłby sprawdzić tą konfiguracje na swoim kompie to wiadomo byłoby czy to wina konfiguracji i coś u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi