erugio Napisano Wrzesień 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2007 Witam Mam nowego laptop i chcę mieć legalne oprogramowanie. Fedora jest super. Zainstalowałem ją, ale nie mogę połączyć sie z netem. W windowsie wpisuję IP, Maskę, Bramę domyślną i preferowany adresz IP i normalnie śmiga. W Fedorze jest to trochę trudniej skonfigurować, a ja nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić. Szukałem na innych stronach, ale zbędnie. Mam nadzieję, ze ktoś pomoże. pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Wrzesień 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2007 A co z dns'ami? Czy ping na brame dochodzi? Zakładam, że sieciówke wykrywa bez problemu, ale jaką masz podaj. ________ Trudniej nie jest, jeżeli skorzystasz z graficznego konfiguratora, to jest niemal tak proste, jak pod xp. Odpal system-config-network Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erugio Napisano Wrzesień 15, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2007 Mam Intel® PRO/100VE Nie wiem właśnie gdzie mam wpisać DNS. Narazie mam angielską wersję, chciałęm zainstalować sieć i ściągnąć aktualizację, bo mam wersję 7 z live CD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erugio Napisano Wrzesień 15, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2007 oK, WSZYSTKO DZIAŁA Dzięki za pomoc, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi