mariusz Napisano Wrzesień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2004 omen79 - naruszyłeś PISANE zasady obowiązujące na tym forum Temat Twojego postu został zmieniony - nie chciałeś tego uczynić samodzielnie pomimo wielu próśb Marcyra - więc musiałem to zrobić osobiście. Nie potraktowałeś poważnie także próśb Marcyra dotyczących sposobu formułowania postów na tym forum - więc powiem Ci to jeszcze raz: Forum to jest przeznaczone do wymiany informacji edykacyjnych pomiędzy użytkownikami systemu Fedora oraz wszystkimi zainteresowanymi Wolnym Oprogramowaniem. Forum to nie wtrąca się w prywatne opinie jego członków, jednak nie dopuszcza działań naruszających powszechnie przyjętych norm etycznych i społecznych oraz prawnych. Powinieneś powtórnie przestudiować Regulamin tego Forum i zdecydować czy to Forum Ci odpowiada czy nie. Jeżeli Ci odpowiada - musisz się zastosować do postanowień tego Regulaminu i chętnie będziemy przysłuchiwali się Twoim opiniom. Jeżeli Nie - prosimy o nie umieszczanie tu postów niezgodnych z Regulaminem tego Forum Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Październik 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2004 coz, czas sie uderzyc w swoje piersi... [ciach] jesli to ze mnie wiesniaka robi to trudno - zawsze uwazalem ze katowice od Wielkich miast sie bardzo roznia)Jak bym o fedorze nie myslal powaznie - to bym sprawe olal i literki tu nie napisal [ciach] osobiste wycieczki nie byly moim celem. pochodze z lubelskiej wioski, choc teraz jestem w wiekszej, mazowieckiej co do drugiego: odnioslem wrazenie ze widzisz same wady, FC2 uzywasz za kare, a wszyscy ktorzy uzywaja FC2 to kretyni nie majacy nic lepszego do roboty.. a wy staracie sie tego nie widziec i chwalic jak sie da , ze niby ruch to zdrowie i zdrowo tak na pych ryszac codziennie) Fakt - przesiadka z debiana byla ciezka (nie musialem wielu rzeczy robic (pozornie , bo sie czesto okazywalo , ze jednak wiecej sie narobie zeby dojsc do tego jak ktos inny zaprojektowal rozwiazanie)[ciach]oj, mysle, ze duzo osob widzi powazne niedorobki w fc, a wczesniej w rh, rownie zakrecone "paragrafy 22". IMHO tak to jest z ulatwieniami:jak dobrze dziala, wykonasz zadanie w blyskawicznie. jak zle dziala narobisz sie niesamowicie, kilkakrotnie bardziej, niz gdyby ulatwienia nie bylo.. (chyba jest takie prawo Murphy'ego ) a swoja droga to podsycacie cos co mialo przejsc bez echa i odpowiedzi , jedynie jako opis sytuacji i emocji odczuwanych w trakcie) [ciach] na mnie zadzialalo to jak plachta na byka (z powodow-powyzej)... mea culpa..Poza tym jestem raczej pacyfista , ktory sie potrafi obronic (a tu mam wrazenie ze stalem sie agresorem w waszych oczach , choc nie takie byly zalozenia ; moze _PaT mnie zrozumial , kto wie)hehe, nie zauwazylem grama pacyfizmu w poprzednich.. dawka w ostatnich postach jestem zaskoczony w przeciwienstwie do _Pata (_wogole_ → w ogóle) ORT nie zalapalem... "Z narzedziem , jak z narzedziem (jak mlotku trzonka brakuje to tez pochwalicie , ze opakowanie bedzie bardziej ekonomiczne ?)"jak dla mnie text rewelka Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bez nazwy Napisano Październik 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2004 Post usunięto ze względu na brak jakiejkolwiek wartości merytorycznej oraz braku elementarnej kultury autora. Jerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Październik 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2004 I w ten sposob zostaliscie bezbledni - kto sie z wami nie bedzie zgadzal .....przestanie protestowac tak czy siak - zalosni jestescie widze że kolega ma problemy emocjonalne i nie wiem dlaczego szuka dziury w całym, takim ludziom jak Ty zawsze wszystko będzie przeszkadzać, może lepiej załóż dres i idż bawić się na osiedlu, (_linuks_ → Linux) ORT nie jest dla każdego, a szczególnie nie jest dla osób, które nie potrafią wykonać prostych czynności (choćby takich jak przestrzeganie regulaminu i nie używanie słów obraźliwych i niecenzuralnych (chyba że ma sie 3 paski na spodniach) (P.S. zaisntalowanie prawidłowo sterów do nvidii u kolegi zajeło mi 10 minut, i wszystko hula bez problemów,) EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rura Napisano Październik 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2004 Witam, fajny temacik Do rzeczy. Nie wiecie co to za opcja In Section "Device" change the Driver line to Driver "nvidia" (just replace your previous driver, "nv" i.e.) and add the line Option "NvAGP" "3" ? Jak sprawdzić czy przyda sie na moim kompie czy coś schrzanię ?? (Nvidia GForce2 MX) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi