mafja Napisano Wrzesień 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2007 1.Mam zainstalowanego beryla kiedy chce aktywować motyw zmieniają mi się okna i dymki ale nie paski co zrobic off. Sprawdzałem w ustawieniach, tam jest wszystko dobrze. 2. Beryl ie czyta żadnych motywów które ściągnę z gnome look org wyskakuje mi pod czas wlanczania emerald Błąd zawartosci pliku error accesing file///home/mafja/Desktop':nie odnaleziono pliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Wrzesień 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2007 1. Okna i dynki, a paski nie... o jakie paski ci chodzi? 2. bo emerald nie czyta motywów z metacity musisz wejść na zakładkę Emerald Themes i z tamtąd pobrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafja Napisano Wrzesień 18, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2007 1. chodzi o to że paski z system, aplikacje, Miejsca nie zmieniają się. 2. nie ściągam motywów metacity tylko beryl themes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Wrzesień 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2007 1. bo one sie nie zmieniaja, tematy ich nie dotycza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafja Napisano Wrzesień 19, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2007 Aha, a jak je zmienic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Wrzesień 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2007 zmienic silnik GTK i motyw w gnome, dodac jako tlo obrazek. Ja na przyklad mam takie paski: styl pobrany z http://www.gnome-look.org/content/show.php...s?content=63000 jak chcesz popatrzec inne to 1. Wejdz na strone: http://www.gnome-look.org/ 2. W search wpisz: panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi