BeeCooll Napisano Wrzesień 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2007 Witam. Ja mam takie pytanie czy jest mi ktos w stanie powiedziec jak moge w Winxp skonfigurowac polaczenie ze sferia bez uzywania tego standardowego programu. Mianowicie chodzi mi o to ze sa rone dni sa takie ze zasieg i wszysko mam jak zyletka a bywa tez tak ze zrywa polaczenie kilka, kilkanasie razy a nie zawsze jestem przy kompie. No i chcial bym tak zrobic zeby w razie rozlaczenia polaczylo sie automatycznie. Jesli macie jeszcze jakies pomysly jak mozna to rozwiazac to bym bym bardz wdzieczny. z gory wielkie dzieki aha to moze od razu jeszcze zapytam wie ktos jaka moge antene dokupic do sferii zebym mogl ja wywalic na dach?? z dluzszym kablem i i batem i ogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Wrzesień 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2007 to nie forum o windows do kosza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeeCooll Napisano Wrzesień 19, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2007 Kolego ale ja pytam o sferie tak w ogole jak nie umiesz mi podpowiedziec to lepiej bylo sie nie odzywac,chyba ze tak jak niektorzy jestes nastawiony tylko na klepanie postow i nic sensownego z tego nie ma. Jak by cos bylo nie tak to Mod.. by zareagowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi