Ponury Napisano Wrzesień 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2007 Przeglądając stronę Fedora Artwork natrafiłem na coś takiego: http://fedoraproject.org/wiki/Artwork/MarketingCollateral Nie wiem jak wy ale ja bym był bardzo zainteresowany takim czymś na swoim laptopie, zwłaszcza wersją "Fedora stickers by NicuBuculei: Fancy". Ktoś może się orientuje czy można by było jakoś to kupić lub samemu wydrukować, oczywiście tak by nie wyglądało na amatorszczyznę? PS: Na Ubuntu można takie coś kupić więc chyba i na Fedorę można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Wrzesień 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2007 Rozdawali na FODzie pamiętam. McGiwer opwinien widzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek23 Napisano Wrzesień 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2007 Rozdawali na FODzie pamiętam. McGiwer opwinien widzieć. Jak by się dało kupić za rozsądną cene to jestem chętny ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Wrzesień 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2007 Rozdawali na FODzie Nie każdy może być na takiej imprezie. Szkoda niestety -praca. Sam bym kupił. Mam na swoim lapku świetne miejsce, PoWiadomoCzym Mogliby sprzedawać np w EMpiku. Byłoby dostępne dla wszystkich. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Wrzesień 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2007 ja tez mam sporo roznych takich naklejek, ale juz po naklejane. Moge jedynie takie mniejsze podeslac z logo i napisem fedora dokladnie to takie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Wrzesień 23, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2007 ja tez mam sporo roznych takich naklejek, ale juz po naklejane. Moge jedynie takie mniejsze podeslac z logo i napisem fedora "mniejsze" znaczy jakie wymiary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Wrzesień 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2007 Rozdawali na FODzie pamiętam. McGiwer opwinien widzieć.Tak, mam takie nalepki. Są duże i małe. Odnośnie sprzedaży w np. Empiku - jestem przeciwny wszelkiej decentralizacji lepiej zrobić polski sklep z gadżetami Fedory (jest już w planach - przewidywana data uruchomienia nie została jeszcze określona, ale postaramy się to zrobić możliwie szybko). Jeżeli każdy chciałby sprzedawać takie rzeczy, to mogłoby być spore zamieszanie. Poza tym, nawet jakby chcieli, to musieliby mieć zgodę na używanie loga. Jeżeli ktoś chciałby nabyć nalepki, które mam, to zapraszam na kolejną imprezę, na której będziemy - info o niej będzie na stronie głównej Być może już w listopadzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Wrzesień 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2007 McGiwer a nie juz w pazdzierniku ? (na SECUREcon sie nie wybieramy?) @Ponury maja rozmiar: 28mm na 18mm i wyglad jak wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Wrzesień 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2007 maja rozmiar: 28mm na 18mm i wyglad jak wyzej smile.gif Jeśli wolno to też byłbym zainteresowany. Wygląd i wymiar OK . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Grudzień 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 5, 2007 McGiwer a nie juz w pazdzierniku ? (na SECUREcon sie nie wybieramy?) matlas: na SecureCON-ie mieliśmy zamiar być (i byliśmy), ale nie oficjalnie, więc nie mieliśmy zamiaru rozkładać stoiska A FOD będzie w marcu... już nie mogę się doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Grudzień 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 5, 2007 Dobrze, że McGiwer odświeżył temat. Teraz dopiero się dowiedziałem o tych naklejkach. Muuuuuuuszę taką mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milosz_bozenski Napisano Grudzień 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2007 matlas: na SecureCON-ie mieliśmy zamiar być (i byliśmy), ale nie oficjalnie, więc nie mieliśmy zamiaru rozkładać stoiska A FOD będzie w marcu... już nie mogę się doczekać czy jakieś bardziej szczegółowe info mógłbyś podać? płatne to będzie? jakie zapisy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Grudzień 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2007 Dobrze, że McGiwer odświeżył temat. Teraz dopiero się dowiedziałem o tych naklejkach. Muuuuuuuszę taką mieć mam ich 14 w sumie tylko jeszcze i tak wygladaja: http://fedoraproject.org/wiki/Artwork/Mark...icker_fancy.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi