borzole Napisano Wrzesień 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2007 Witam, nowy weekend, nowy problem do rzeczy. Mam 4 katalogi z filmami, każdy na innym dysku/partycji/kompie, ale chciałbym oglądać ich zawartość w jednym katalogu i taki folder mógłbym sobie udostępnić przez samba do mojego małego kina. Wystarczy możliwość odczytu, bo zapis w takim katalogu wiązał by się z problemem na którym dysku zapisze się plik. Problem wydaje mi się dosyć złożony a ja nawet nie wiem pod jakim hasłem szukać rozwiązania. Gdyby ktoś mógłby mnie chociaż na prowadzić, byłbym wdzięczny. Mam tak: video1 - dysk A, partyja NTFS video2 - dysk A, partycja FAT video3 - dysk B, partycja FAT video4 - drugi komputer z Windows (myślę, że to na stałe zamontuje jak katalog, chyba że jest leprze rozwiązanie ) Jak widać nie wygodne rozwiązanie, a chciałbym mieć: v1+v2+v3+v4 = Video Robienie linków do poszczególnych plików w folderach odpada, zawartość powinna się zmieniać w sposób dynamiczny. Gdzie szukać rozwiązania? Podejrzewam, że panowie od serwerów robią takie łączenia na co dzień. Prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi