Brylek Napisano Wrzesień 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2007 czy istnieje taka możliwość instalacja FC5 z Live CD, jak tak to jak to zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Wrzesień 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2007 A było livecd z FC5? Bo nie wydaje mi się. Jakieś przeciwskazania co do F7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylek Napisano Wrzesień 23, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2007 (edytowane) miałem na myśli pobrałem sobie Fedorę Core 5 w wersji live cd (bo innej nie pobrałbym zbyt szybko bo live cd pobierałem tydzień) pisze że nie wymaga instalacji, ale ja bym chciał ją zainstalować. Czy istnieje taka możliwość?? i jak to zrobić?? istnieje Fedora core 5 pobrałem ją z 'torrenta' udostępnionego z 'idg.pl' tzn. w wersji live cd mogę podać link http://www.idg.pl/ftp/linux_1318/linux.html jest pod wyżej wymienionym adresem no to wie ktoś w jaki sposób rozwiązać mój dylemat Edytowane Wrzesień 23, 2007 przez lszk nie pisz post pod postem, używaj opcji edytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Wrzesień 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2007 IMO to jest chyba jakieś nieoficjalne wydanie The Fedora community got its first official live CD last month. Based on Fedora Core 6(...) http://www.linux.com/articles/59526 Nie dam głowy, że te Twoją wersję da sie zainstalować bezboleśnie Live CD Installs As of Fedora 7, anaconda has support for doing an installation from a live CD. To use this, double click on the Install to Hard Drive item on the desktop or run /usr/bin/liveinst if you don't have such an icon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylek Napisano Wrzesień 23, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2007 Dziękuję, może to pomoże, spróbuję nie mogę zainstalować nadal, nawet nie idzie nic skonfigurować woła hasło do konta root i tyle, a nigdzie nie jest podane jakie jest hasło Nie pisz post pod postem, masz opcję "edytuj". /Karlik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi