urys Napisano Wrzesień 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2004 WITAM Wie ktoś może jak zainstalować kartę dźwiękową na nForce ?? Oto co zrobiłem: Jak instalowałem fedore to wykrył mi karte dzwiękową jako jakąś intela (ja mam nForcea) ale działała. A tu nagle przestała. Więc sięgnąłem po stery nVidii. Coś tam się zainstalowało. Czytam README i robię co prosząc (nie wiele rozumiejąc co robię ) ), Odpalam X-y i wywala mi komunikat że nie znalazł devicea coś tam krzyczał o null-u ale nie pamiętam dokładnie co. Jak można skonfigurować kartę dźwiękową?? Przy pomocy system-config-soundcard?? Ja tulko uruchamiłem instalkę (chyba wszystko bylo ok bo pojawiły mi się pliki i katalogi tam gdzie powinny) i wyedytowałem /etc/modprobe.conf dodałem taką linię: alias sound-slot-0 nvsound i nie działa przy restarcie KDE krzyczy że nie znalazł sterownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Wrzesień 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2004 http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...wtopic=1575&hl= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi