Wiktor93 Napisano Wrzesień 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2007 Witam, mam problem- kupiłem i podłączyłem słuchawki (niebieskie wejście) ale nie wiem co zrobić aby na nich słuchać. Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
murcin Napisano Listopad 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2007 podłącz pod zielone:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nWaldi Napisano Wrzesień 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2009 podłącz pod zielone:) Bardzo śmieszne... Mam taki sam problem. mam 3 wejścia minijack (zielonego nie mam :/) i znalazłem tylko tyle że 5.1 moge pod to podłączyć, ale słuchawki nie działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Wrzesień 21, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2009 Jak nie chcesz śmiesznie, to będzie smutno. Absoltunie nic nie wiemy o jakimkolwiek twoim sprzęcie audio. Od komputera, przez kartę dźwiękową, na słuchawkach kończąc. Sad but true. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenoX Napisano Wrzesień 21, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2009 masz laptop czy blaszak? jaki OS? Fedora? wpisz alsamixer -c 0 i poruszaj suwakami. Mi dziala surround od słuchawek. u mnie niebieskie gniazdo to 'line in' , mam słuchawki podłączone do czarnego .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi