urys Napisano Wrzesień 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2004 Witam Czy ktoś wie jak się korzysta z USB pod Fedorą?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwafafiki Napisano Wrzesień 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2004 /dev/sda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urys Napisano Wrzesień 29, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2004 Dokładnie mi chodzi o dwa urządaenia skaner (firma krzak) oraz alarat fotograficzny Kodak (nie ma go na liście aparatów) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwafafiki Napisano Wrzesień 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2004 no wiec. aparat prawdopodobnie mozesz zamontowac jak kazda inna partycje. mount /dev/sda1 /mnt/katalog nie jestem pewny co do skanera, czy wymaga instalacji dodatkowych sterownikow. jesli zostal wykryty przy uruchamianiu przez kudzu to powinien pomykac. po odpaleniu Gimpa w menu Plik znajdziesz pozycje "pobierz". moze tam cos znajdziesz. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Wrzesień 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2004 jeśli chodzi o skaner to możesz go nie uruchomić, ale spróbować zawsz warto, powinieneś mieć zainstalowany pakiet sane więc z konsoli roota odpal sane-find-skanner i zobacz czy Ci go znalazł P.S. kudzu nigdy nie znalazł mi skanera a używam plusteka, sane-find-skanner go wykrywa ,skonfigurowałem go i działa, http://www.buzzard.me.uk/jonathan/scanners-usb.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi