raral2152 Napisano Październik 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2007 yo ! mam zainstalowaną fedore 7 i prubuje odpalic na niej neostrade z modemem speedtouch 330 , próbowalem to zrobic z neo_insteller_v1.2 , pobieram pliki i robie to co jest napisane w instrukcji az do mometu gdy : [rafal@pine ~]$ su Hasło: [root@pine rafal]# /home/rafal/Pulpit/NEO_Installer_v1.2/NEO_Installer *** NEO Installer ST330 for 2.6.10+ *** Autor: Patryk "Nadro" Nadrowski Kontakt: [email protected] Wersja pliku: 1.2 Wersja modemu: SpeedTouch 330 Rev4.00 Przygotowywanie procesu instalacji... chmod: nie ma dostępu do `firmware-extractor': Nie ma takiego pliku ani katalogu Sprawdzanie pliku: firmware-extractor [bRAK] Instalacja została przerwana! [root@pine rafal]# I nie wiem co mam dalej robic , sprawdzalem bardzo uwaznie czy nazwy plikow sa takie same i wg mnie wszystko jest ok. prosze o pomoc lub inny DZIAŁAJĄCY sposob na odpalenie neo, z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Październik 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2007 Możliwe, że brakuje czegoś... tylko czego... hmmm może pakietu odpowiedzialnego za rozpakowywanie tego i owego... Sprawdź może ten Instalatorek może zadziała: http://rapidshare.com/files/60442367/NEO_I...r_SP4.0.tar.bz2 Aha zakładam, że firmware modemu SpeedTouch posiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi