Skocz do zawartości

Cos Na Ksztalt Bluesoleil

bartek_zd

Rekomendowane odpowiedzi

witam Panow, jak zwykle mam problem. uwaga, pracuje na fedora 7, zainstalowalem skype, mam sluchawke bluetooth samsung wep 200. pracuje na srodowisku gnome ale tez standardowy ,menager bluetooth jest jakis dziwny(chyba ma za malo opcji). poszukuje programu cos na ksztalt bluesoleil na win, co by mi na linux dzialal. od razu wspominam ze jakos nie potrafilem zainstalowac gnome bluetooth, ani gb managera. udalo sie zainstalowac kbluettoth ale naal to dla mnie czarna magia. nie umiem sparowac sluchawki z kbluetooth. czasem sie nawet zdarzy ze program ja widzi... z ikona plyty dvd. w kbluetooth mam taka funkcje ktora jest w aplikacje -> narzedzia systemowe-> parowanie urzadzen, ale z kolei tam widzi tylko moj telefon. sluchawki wcale. brzydko mowiac d*pa a ja umiem sobie dalej z tym fantem poradzic. czekam na pomoc i wyrozumialosc:)

aha, co by bylo jasne, sziedze w tym od rana i przeszukalem google i forum, i jakos nie daje rady (poczatkujacy). moze uda sie to jakos przez yuma zalatwic? co Wy na to?