sqnhead Napisano Wrzesień 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2004 Witam. Jak w temacie używałem k3b do nagrywania i poprostu teraz już nie wiedzi nagrywarek czy ktos ma jakiś pomysł dlaczego???? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Wrzesień 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2004 Ostatnio pełno jest o tym na wielu forach dyskusyjnych o (_linuxie_ → Linuksie) ORT. Poszukaj troche , na tym forum też już o tym było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqnhead Napisano Wrzesień 29, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2004 No gdybym znalazł to bym nie pytał. na tym forum szukałem i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Wrzesień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2004 Ze nie chce mi sie szukac tu, to daje Ci link: http://k3b.plainblack.com/index.pl/news2 Tam pisze o kernelu 2.6.8... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi